Info

Op deze pagina zijn een aantal bepalingen te vinden die voor het Beatz & Bandz Summerfestival gelden.

Tickets

De tickets zijn hier verkrijgbaar.

Om toegang te krijgen tot Beatz & Bandz 2021 is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Ga naar www.testenvoortoegang.org om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Beatz & Bandz 2021.

Bij ingang wordt middels de Corona Check App gecontroleerd op een geldig vaccinatiebewijs of negatieve corona test. Download deze app via de App/Play store en knal hem op je mobiele telefoon!

LOCATIE

Beatz & Bandz Summerfestival vind plaats op het grasveld naast Rijhal Hoogveld op de Stokterweg in Lottum.

Rijhal Hoogveld
Stokterweg 13
5973 PW Lottum

Openingstijden

Beatz & Bandz Summerfestival heet je welkom:
Op vrijdag 6 augustus 2021 van 19:30 uur tot 1:30 uur
Op zaterdag 7 augustus 2021 van 15:00 uur tot 2:00 uur
Op zondag 8 augustus 2021 van 15:00 tot 1:00 uur

Leeftijd

De Minimale leeftijd voor vrijdag en zaterdag is 16 jaar. Op zondag zijn natuurlijk alle leeftijden welkom en hebben we ook aan de kleintjes gedacht.

Huisregels

Download hier de huisregels die gelden voor Beatz & Bandz Summerfestival 2019!

KAMPEREN

Het is helaas verboden te kamperen en/of te overnachten in en rondom het Beatz & Bandz Summerfestival terrein. Het opzetten van een tent, hoe klein ook, is niet toegestaan. In de directe omgeving zijn voldoende campings en accomodaties te vinden. Neem een kijkje op de websites van Maashof, Boszicht, In de Verte, Door & Roos of bij Kasteelse Bossen. Wel even reserveren natuurlijk!

PERS

Voor meer informatie met betrekking tot de persvoorwaarden kun je contact met ons opnemen.

CATERING

Op het Beatz & Bandz Summerfestival terrein staat een een catering wagen met een ruim assortiment.

ALCOHOL ONDER DE 18 JAAR

Alcohol onder de 18? Natuurlijk niet! Wij schenken geen alcoholische dranken aan iedereen onder de 18. Bij de entree krijgt iedereen een bandje, aan de kleur is te zien wie wel en wie geen alcohol mag. Bij de entree wordt bij twijfel naar je ID gevraagd.

© 2021 Beatz & Bandz Summerfestival