Beatz & Bandz Summerfestival

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus gaan de poorten van Beatz & Bandz Summerfestival te Lottum weer open.

Dit jaarlijks terugkerend Summerfestival staat volledig in het teken van onder andere DJ’s en bands. Een imposant bouwwerk zal met alle pracht en praal herrijzen en dienst doen als Mainstage voor nationale en internationale DJ’s. Een verduisterd podium met prachtige lichtshow zal bezeten worden door diverse bands. Twee podia volledig aangekleed en voorzien van machtige lichtshows en geluid zullen Beatz & Bandz Summerfestival dit jaar sieren. Kortom voor elk wat wils!

BEATZ STAGE

Op het Beatz & Bandz Summerfestival wordt er voor ieder wat wils geboden. Er komt een heus dance stage waar de beste DJ’s komen draaien met de lekkerste, grootste en dampende hits gemixt zullen worden. Dit podium wordt uiteraard aangekleed met een supervette lichtshow!

BANDZ STAGE

Voor de rockers komt er een tent die de hele dag gevuld zal worden met de beste rock, pop, punk en metal bands! Met dit podium zal lekker vroeg worden begonnen. Denk aan de combinatie van de beste bands uit de regio, maar hier zal ook een landelijke topper tussen te vinden zijn!

De vrijwilligers van OJC Canix zullen zorgen voor een prachtige locatie, die net als de eerste editie zal bevinden op het grasveld bij Rijhal Hoogveld!

© 2019 Beatz & Bandz Summerfestival