Beatz & Bandz Summerfestival

Vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus 2024 zijn de poorten van de 8e editie van Beatz & Bandz Summerfestival te Lottum weer open!

Beatz & Bandz Summerfestival is een 3-daags festival wat jaarlijks plaatsvindt in Lottum. Een imposant bouwwerk zal met alle pracht en praal herrijzen en dienstdoen als de mainstage, daar waar grote tent zal ieder jaar bezeten worden door diverse bands. Twee podia volledig aangekleed en voorzien van machtige lichtshows en geluid zullen Beatz & Bandz Summerfestival elk jaar weer sieren.

BEATZ STAGE

Ieder jaar zal ons klusteam standje maximaal gaan om een enorm praalwerk neer te zetten. Op dit podium zal de crème de la crème van de Nederlandse dancescene acte de présence geven en word je achterover geblazen door een indrukwekkende lichtshow. Maximaal genieten dus!

BANDZ STAGE

Voor de rockers komt er een tent die zaterdag én zondag gevuld zal worden met de beste rock, pop, punk en metal bands. Ook hiervoor geldt: vroeg pieken, remmen los en gaan! Op deze stage vind je regionale toppers, maar ook landelijk bekende bands!

De vrijwilligers van OJC Canix zullen zorgen voor een prachtige locatie, die net als de eerste editie zal bevinden op het grasveld bij Rijhal Hoogveld!

© 2024 Beatz & Bandz Summerfestival